Pošiljanje (upload) datotek

Če imate vaše dokumente že v elektronski obliki, nam jih lahko posredujte na enega od naslednjih načinov:

Datoteke, ki po velikosti ne presegajo omejitev vašega programa za pošiljanje e-pošte, nam lahko pošljete po elektronski pošti - to najhitreje lahko storite kar tukaj...

OPOMBA: ne pozabite pripeti potrebnih datotek!

 

Datoteke, ki presegajo omenjene limite, lahko dostavite neposredno na naš ftp strežnik.

Če že imate ustrezno programsko opremo za dostop do ftp strežnika in prenos datotek, ne potrebujete dodatnih navodil.

Če pa takšnega progama še nimate, vam svetujemo, da si prenesete (in namestite v svoj računalnik) brezplačen program FileZilla, ki ga dobite tukaj.

Pred prvim dostopom do ustreznega imenika na našem strežniku boste potrebovali posebno geslo in nekatere druge podatke. Posredovali vam jih bomo na vašo pisno zahtevo - to nam sporočite tukaj.

Podatke o datotekah, ki jih nameravate poslati, lahko vpišete kar v to sporočilo.

 

Kadar boste datoteke dostavili neposredno na naš ftp strežnik, vas prosimo, da nas o tem obvestite s posebnim sporočilom, v katerem navedite vaše želje glede printanja in spisek poslanih datotek. Na ta način se bomo izognilo morebitnim nesporazumom ali izgubi datotek. Svetujemo vam tudi, da datoteke poimenujete kratko, a opisno in unikatno, da se izognemo nehotenemu prepisovanju (uporabite male črke, ne uporabljajte šumnikov in sičnikov, od posebnih znakov pa sta dovoljena le vezaj in podčrtaj).

To vaše sporočilo bomo obravnavali kot naročilo storitve.

Prosimo vas, da nam v vsakem primeru, ne glede na obliko dostave datotek, posredujete tudi telefonsko številko kontaktne osebe, da bomo lahko takoj reševali morebitne nejasnosti v naročilu.