Predstavitev podjetja

Smo podjetje, ki nepretrgoma deluje od leta 1987.

Sedež podjetja je v starem mestnem jedru Ljubljane,
na Ciril-Metodovem trgu 3
.

Specializirali smo se predvsem kot kopirnica, namenjena arhitekturnim, gradbenim in podobnim birojem, z uvedbo digitalnega tiska pa tudi oblikovalskim studijem.

Prizadevamo si, da čimbolj ustrežemo željam kupcev in poslovnih partnerjev. Vedno skrbimo, da imamo najsodobnejše in dobro vzdrževane stroje, ki omogočajo hitro in kakovostno delo. Posebno pozornost pa namenjamo nenehnemu izobraževanju zaposlenih ter tako sledimo sodobnim trendom na področju naše dejavnosti.

V naših prostorih je tudi trgovina s pisarniškim materialom, kjer po konkurenčnih cenah lahko nabavite za pisarno. Novost v naši ponudbi je tudi prodaja šolskih potrebščin in pripomočkov, nudimo pa vam tudi najrazličnejše mape za oddajo projektov, registratorje, tonerje in črnila za tiskalnike, fotokopirni papir, papir za plotanje ter darilni in novoletni program, ...

Naročeno blago vam lahko dostavimo, tako da vaše delo poteka nemoteno, brez nepotrebne izgube časa.

Vseskozi si prizadevamo, da ste zadovoljni z našimi storitvami in da se v naši družbi dobro počutite.

Če menite, da bi informacije, objavljene na teh straneh, lahko zanimale koga od vaših znancev ali prijateljev, jih o tem lahko hitro obvestite s klikom na spodnji gumb.

Lahko vpišete več naslovnikov hkrati (vpišite njihove
e-mail naslove), le ločiti jih morate s podpičjem.